na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Paketi za preoblikovanje tela

Orient salon lepote nudi različite pakete za preoblikovanje tela, pa je važno naglasiti da su naše usluge prilagođene individualnim potrebama i ciljevima, kao i da su sertifikovani stručnjaci angažovani za pružanje usluga. Nikada jedan tretman ne može biti delotvoran kao ceo paket tretmana.

Paketi koji se nude u našem salonu mogu uključivati različite tretmane, kao što su masaže, elektrostimulacija mišića, kavitacija, limfna drenaža i druge vrste tretmana.

Sexy Woman paket - 10 madero plus 10 tretmana po izboru

Sexy Woman je jedan od najkorisnijih tretmana kada je u pitanju preoblikovanje tela.  Sexy Woman tretman je kombinacija 10 madero terapija plus 10 tretmana po izboru  (lipo laser tretmana, termopakovanja, pilinga i brazilskog podizanja gluteusa). Ovaj paket tretmana pruža ne samo vidljive rezultate u preoblikovanju tela, već i osećaj opuštanja i blagostanja.

Sexy Woman paket za preoblikovanje tela- Orient Beauty Salon Novi Beograd

 

Goodby Cellulite - 10 madero plus 2 tretmana po izboru

Goodbye Cellulite Madero tretman je odličan tretman za sve one koji se bore sa celulitom. Ovaj tretman je kombinacija 10 madero terapija plus 2 tretmana po izboru (lipo laser tretmana, termopakovanja, pilinga i brazilskog podizanja gluteusa). Rezultat ovog tretmana je vidljivo smanjenje celulita i zategnutije i glatke kože. On ne samo da pomaže u smanjenju celulita i masnih naslaga, već poboljšava i tonus kože i poboljšava cirkulaciju krvi. Osim toga, tretman je neinvazivan, prirodan i bezbolan.

Good by celulite paket za preoblikovanje tela - Orient Beauty salon Novi Beograd

 

Redy for summer - 10 madero plus 5 orient vakum fita

Redy for Summer tretman u kombinaciji sa pet Orient Vakum Fit tretmana, 2 ice body sculpting i 3 kavitacije, je odlična opcija za sve koji žele brzo i efikasno pripremiti svoje telo za leto. Ovaj tretman koristi najsavremenije tehnike kako bi se smanjile masne naslage, zategla koža i poboljšala cirkulacija. Tretman Redy for Summer se sastoji od različitih koraka koji se prilagođavaju individualnim potrebama i ciljevima, dok Orient vakum fit tretman koristi vakum tehnologiju kako bi se stimulisala cirkulacija krvi i smanjile masne naslage.

Ready for summer paket za preoblikovanje tela - Orient Beauty salon Novi Beograd

 

Slim fit body - 5 madero + 3 brazilske, 2 orient vakum fit-a i 5 tretmana po izboru

Slim fit body tretmani su popularni među ženama koje žele da postignu zategnuto i izvajano telo. U ovom tretmanu je dominantno brazilsko podizanje gluteusa je tretman koji se fokusira na podizanje i oblikovanje mišića zadnjice, kako bi se postigla lepša i podignuta leđa. Orient vakum tretman koristi specijalnu vakuum pumpu za stvaranje vakuuma i povećanje cirkulacije krvi u tretiranom području, što pomaže u razbijanju masnih naslaga i uklanjanju celulita.

Slim fit body paket za preoblikovanje tela - Orient Beauty salon Novi Beograd

 

Hot woman - 10 madero + 5 orient vakum fita

Kombinacija tretmani Orient vakuum fita i Madero su odličan način za poboljšanje vašeg zdravlja, poboljšanje izgleda kože i opuštanje tela. Preporučujemo ih svima koji žele  da se bolje osećaju u svojoj koži i poboljšaju svoje zdravlje na siguran i ugodan način.

 

Look my body - 2 kavitacije + 3 brazilke, 5 madero, + 2 radiotalasni lifting + 5 pakovanja po izboru

Look my body uključuje nekoliko fantastičnih procedura za telo – kavitaciju, brazilsku masažu, madero masažu i radiotalasni lifting. Kavitacija je neinvazivna metoda koja se koristi za smanjenje masnih naslaga i celulita. Ova tehnologija koristi ultrazvučne talase koji prodiru duboko u kožu i razgrađuju masne ćelije. Nakon tretmana, telo prirodno izlučuje masnoću, a koža postaje zategnutija i glatkija.

 

She is the best - 2 mezoterapije bez igle + radiotalasni lifting + 5 madero + 5 tretmana po izboru

Tretmani mezoterapije bez igle, radiotalasnog liftinga i Madero terapije su vrhunski tretmani koji nude brojne prednosti za vašu kožu i telo. Mezoterapija bez igle je tretman koji koristi elektroporaciju kako bi se aktivni sastojci direktno ubrizgali u kožu. Ovaj tretman pruža snažan učinak hidratacije kože, poboljšava elastičnost kože i smanjuje bore i fine linije. Radiotalasni lifting je tretman koji koristi radiofrekvencijske talase i u kombinaciji sa drugim tretmanima deluje sjajno kako bi započela proizvodnja kolagena i elastina u koži.

She is the best paket za preoblikovanje tela - Orient Beauty salon 

 

Perfect slim - 5 RF, + 5 madero, 3 brazilsko podizanje zadnjice, + 2 mezoterapije

Tretmani RF tela koriste radiofrekvenciju kako bi se zagejala duboka tkiva, što stimuliše proizvodnju kolagena, čime se jače oblikuje telo. Ovaj tretman može pomoći u smanjenju celulita. Ovaj tretman je bezbolan i nema potrebe za oporavkom.

Perfect slim paket za preoblikovanje tela

 

Summer body mini - 5 RF, + 5 kavitacija

RF tretmani i kavitacija su izuzetno učinkoviti kozmetički tretmani koji su postali vrlo popularni u poslednjih nekoliko godina. Ovi tretmani se obično koriste za jače zatezanje kože.

Summer body mini paket za preoblikovanje tela

 

Summer body big -  5 kavitacija + 5 limfnih drenaža

Kavitacija i limfna drenaža koriste za smanjenje masnih naslaga, uklanjanje celulita i poboljšanje cirkulacije limfnog sastava. Kavitacija koristi ultrazvučne talase za razbijanje masnih naslaga, čime se razgrađuje masno tkivo. Kavitacija takođe poboljšava cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, što pomaže uklanjanju toksina iz tela. Limfna drenaža je izuzetno učinkovit u smanjenju otoka, poboljšanju cirkulacije krvi i ublažavanju boli. Limfna drenaža takođe podstiče detoksikaciju tela i utiče na imunološki sastav.

Summer body big preoblikovanje tela